Farming-Simulator-Romania
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Regulamentul Acestui Forum

In jos

Regulamentul Acestui Forum Empty Regulamentul Acestui Forum

Mesaj  Ionut_FS_Ro 16/8/2013, 14:03

1) Limba forumului:

 Vă rugăm să evitaţi folosirea de prescurtări tip SMS , Messenger etc., acestea fac mesajele dumneavoastra greu de inteles pentru ceilalti membri. Limba oficiala a acestui forum este limba ROMÂNĂ.

2)Titluri de topic-uri/Subiecte:

Topic-uri care au titluri de genul : Ajutor, Problema, Întrebare, Help, Urgent, etc. precum si titlurile scrise in totalitate cu majuscule nu sunt tolerate şi nu veţi primi răspuns la astfel de topicuri din partea celorlalti. Folosiţi un titlu de topic care să corespundă cu problema / întrebarea dumneavoastră. Vă cerem acest lucru pentru ca si alti utilizatori sa poata gasi prin cautare raspunsul la intrebarile similare.

3) POST DUBLU:

Nu este permis sa posta-ti intr-un topic doua mesaje succesive.Exceptia este doar dupa trecerea a 24 de ore intre cele doua mesaje.

4) Reclama:

Este interzis sa posta-ti linkuri externe cu alte forumuri de farming simulator 2013 sau site-uri de moduri singurele linkuri admise sunt doar cele spre pagina oficiala ([Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

5) Comportament si Atitudinea in relatia Membru-Membru:

Sunt total interzise injuraturile  ( Ban Direct ) sau jignirile la adresa altor useri.Nu toleram rasismul sau caracterele discriminatori !

6) Conturile multiple:

Crearea a mai mult de un cont pe acest forum este interzisa.In cazul in care aveti mai multe conturi vi se va interzice accesul pe forum pe ambele conturi.

7) Marimea semnaturilor:

Incerca-ti sa nu exagerati marimea maxima permisa este de 1000x100 pixeli.

8 ) Off Topic:

Va rugam sa evita-ti sa devia-ti de la subiectul unui topic acesta se pedepseste - un nivel la bara de avertisment.Exceptile sunt doar in Sectiunea pentru Imagini si Video.

BUTONUL DE RAPORT !!!

Daca vede-ti o nedreptate raporta-ti-o si un membru staff se va ocupa de acel mesaj .

Acesta este noul regulament va rogam sa il respecta-ti cine nu il respecta in functie de gravitatea situatie va prierde cate un nivel la bara de avertismet. Acesta are 4 nivele cand nu mi-ai aveti nici un nivel ve-ti fi exclus din forum pentru o perioada de 3-7 zile.
Ionut_FS_Ro
Ionut_FS_Ro
Administrator
Administrator

Mesaje : 49
Data de inscriere : 16/08/2013
Localizare : Sat Aramoaia, Com. Tupilati, Jud. Neamt

https://romania-farming.hitforum.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum